Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc se mi líbí to domácí vězení. ;-D Ale do praxe bych to zavedl tak, že když to dotyčná úřednice nevyřídí do týdne, bude tak dlouho uzavřená v kanceláři, dokud to nevyřídí.

My jsme takový komisní stát - na všechno zřizujeme komise. Ale k čemu? Pouze k tomu, aby se zakryla neschopnost jednotlivce rozhodnout!!

To, co jste popsala, je hnusná realita našeho sociálního systému. Na jedné straně centrální úřad, který by se měl starat o postižené osoby rozkrádá prostředky k tomu určené a na druhé straně tentýž úřad právě kvůli svým uvedeným "aktivitám" nesmyslně krátí prostředky na pomoc určené.

A opět se ptám: K čemu je takový stát?

0 0
možnosti
Foto

No jo, ale když v té kanceláři by asi byl větší šrumec, chodí tam lidé, ale doma by na tom byla hůř.... ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

"Nemůže ani vyvenčit svého asistenčního psa" -tak tady jí snad pomůže rodina či sousedi, jinak je to fakt smutné ta lhůta, ovšem problém bude asi v tom, že podobných případů je zřejmě víc a protože se jedná o nekomerční sféru, tak zřejmě údržbářů k dispozici taky moc není. Škoda přeškoda, že v rodině či v baráku není někdo šikovný kdo by to vyspravil sám, když by pak sociálka zaplatila třeba jen náhradní díly.

0 0
možnosti
Foto

A to má být řešení? Tak k čemu ten stát je, když si to lidé mají řešit svépomocí? 8-o

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS